LG hisobi nosozliklarini bartaraf qilish
Men televizorda obuna qildim. Veb-saytda (www.lgappstv.com) ham registratsiya qilishim kerakmi?
Televizorda registratsiya qilishda foydalangan obuna maʼlumotlaringizdan veb-saytda ham foydalanishingiz mumkin.
Parolimni unutdim. Nima qilishim kerak?
Parolni tiklash sahifasiga kirish uchun televizorning foydalanuvchi hisobiga kirish ekranida Parolni unutdingizmi? tugmasini bosing. Parolni tiklash sahifasida email manzilingizni kiriting va sizga parolingizni tiklash uchun havola yuboramiz.
Parolingizni veb-saytda (www.lgappstv.com) LG Hisobi Parolni tiklash rukni orqali tiklashingiz ham mumkin.
Televizorda saqlangan hisobni oʻchirishni istayman.
Televizorda LG hisobingizga kirsangiz, hisob televizorda saqlanib qoladi.
Televizordagi hisoblarni istalgan vaqtda quyidagicha oʻchirishingiz mumkin.
  1. ‎ParametrlarParametrlar Barcha parametrlar ikonkasiBarcha parametrlar ikonkasi Umumiy Tizim LG hisob qaydnomasi-ni tanlang.
  2. Ekranning yuqori qismidagi Menyu belgisiMenyu belgisi Hisob roʻyxatini tahrirlash bandini tanlang.
  3. Oʻchirib tashlash tugmasini bossangiz, hisob oʻchiriladi.
    Bu kirish tarixini oʻchirmaydi yoki hisobni yopmaydi.
Men televizordagi foydalanish tarixini oʻchirishni istayman.
LG hisobingizga kirganingizdan keyin televizordan foydalansangiz, foydalanish tarixi saqlanadi va uni istalgan vaqtda oʻchirishingiz mumkin.
  1. ‎ParametrlarParametrlar Barcha parametrlar ikonkasiBarcha parametrlar ikonkasi Umumiy Tizim LG hisob qaydnomasi-ni tanlang.
  2. Oʻzingiz istagan hisob uchun Hisob qaydnoma boshqaruvi bandini tanlang.
  3. Foydalanish ma’lumotlarini boshqarish-ni tanlang.
  4. Oʻchirib tashlash tugmasini bossangiz, foydalanish tarixi oʻchiriladi.
Men televizordagi hisobimni yopishni istayman.
Televizordagi LG hisobingizni quyidagicha yopishingiz mumkin.
  1. ‎ParametrlarParametrlar Barcha parametrlar ikonkasiBarcha parametrlar ikonkasi Umumiy Tizim LG hisob qaydnomasi-ni tanlang.
  2. Oʻzingiz istagan hisob uchun Hisob qaydnoma boshqaruvi bandini tanlang.
  3. Hisobimni tugatish-ni tanlang.
  4. Parolni kiriting va hisobingizni yopish uchun OK tugmasini bosing.
Ayrim mamlakatlarda veb-saytga kirish cheklangan bo’lishi mumkin.