Depanarea problemelor cu contul LG
M-am înregistrat pentru a deveni membru pe televizor. Trebuie să mă înregistrez din nou pe site-ul web (www.lgappstv.com)?
Puteți utiliza site-ul web cu informațiile de membri pe care le-ați utilizat când v-ați înregistrat pe televizor.
Mi-am uitat parola. Ce pot să fac?
Pe ecranul de autentificare al televizorului dvs., selectați butonul Aţi uitat parola? pentru a accesa pagina de căutare parolă. Introduceți adresa de e-mail pe pagina de căutare parolă și vă vom trimite un link de resetare a parolei dvs.
Puteți reseta, de asemenea, parola în contul dvs. LG Resetare parolă pe site-ul web (www.lgappstv.com).
Doresc să șterg contul salvat pe televizor.
Atunci când vă conectați la contul dvs. LG pe televizor, contul va fi salvat pe televizor.
Puteți șterge în orice moment conturile memorate pe televizor, în modul următor.
  1. Selectaţi SetăriSetări Pictogramă Toate setărilePictogramă Toate setările General Sistem Contul LG.
  2. Selectați Pictogramă meniuPictogramă meniu Editare listă de conturi din partea de sus a ecranului.
  3. Apăsând pe Ştergere, contul va fi șters.
    Acest lucru nu va șterge istoricul de conectare și nu va închide contul.
Doresc să șterg istoricul de utilizare pe televizor.
Atunci când folosiți televizorul după ce v-ați conectat la contul LG, istoricul de utilizare va fi salvat și îl puteți șterge în orice moment.
  1. Selectaţi SetăriSetări Pictogramă Toate setărilePictogramă Toate setările General Sistem Contul LG.
  2. Selectați Gestionare cont pentru contul pe care doriți să îl configurați.
  3. Selectaţi Gestionare date de utilizare.
  4. Apăsând pe Ştergere, se va șterge istoricul de utilizare.
Doresc să îmi închid contul pe televizor.
Vă puteți închide, de asemenea, contul LG pe televizor, în modul următor.
  1. Selectaţi SetăriSetări Pictogramă Toate setărilePictogramă Toate setările General Sistem Contul LG.
  2. Selectați Gestionare cont pentru contul pe care doriți să îl configurați.
  3. Selectaţi Închidere cont propriu.
  4. Introduceți parola și apăsați OK pentru a închide contul.
În unele ţări, accesul la site-ul web (www.lgappstv.com) poate fi restricţionat.