Återställa standardinställningarna
Allmänt
System
Återställ till ursprungliga inställningar
Återställ TV:n till dess ursprungliga inställningar.
Efter återställningen stängs TV:n automatiskt av och sätts sedan på.
- Återställ alla
- Alla objekt på TV:n ändras till standardinställningarna.
- Återställ alla utom nätverksinställningar
- Alla objekt utom nätverksinställningarna ändras till standardinställningarna.
Om Säkerhet är inställd till På, måste lösenordet anges för Återställ till ursprungliga inställningar.
Slå inte av strömmen under initieringen.
Vi rekommenderar att du återställer TV:n till Återställ till ursprungliga inställningar innan du säljer den eller överlåter den till en tredje part.