Obnovenie predvolených výrobných nastavení
NastaveniaNastavenia Ikona Všetky nastaveniaIkona Všetky nastavenia Všeobecné Systém Obnoviť pôvodné nastavenia
Navrátenie televízora na pôvodné nastavenia. Po obnovení sa televízor automaticky vypne a zapne.
Obnoviť všetko
Všetky položky na televízore prejdú na svoje predvolené nastavenia.
Obnovte všetky okrem nastavenia siete
Všetky položky okrem nastavení siete prejdú na svoje predvolené nastavenia.
Ak je možnosť Bezpečnosť nastavená na hodnotu Zapnuté, mali by ste zadať heslo na zmenu Obnoviť pôvodné nastavenia.
Počas spúšťania nevypínajte napájanie.
Než televíziu predáte alebo odovzdáte tretej strane, odporúčame vám, aby ste obnovili nastavenia televízie na pôvodné pomocou funkcie Obnoviť pôvodné nastavenia.