Przywracanie ustawień domyślnych
UstawieniaUstawienia Ikona wszystkich ustawieńIkona wszystkich ustawień Ogólne System Zresetuj do ustawień początkowych
Przywrócenie ustawień domyślnych telewizora. Po zresetowaniu telewizor automatycznie wyłączy się i włączy ponownie.
Resetuj wszystko
Wszystkie ustawienia w telewizorze zostaną zmienione na domyślne.
Resetuj wszystko z wyjątkiem ustawień sieci
Wszystkie ustawienia w telewizorze z wyjątkiem ustawień sieci zostaną zmienione na domyślne.
Jeśli opcja Bezpieczeństwo jest ustawiona na wartość Wł., należy wprowadzić hasło w celu wykonania operacji Zresetuj do ustawień początkowych.
Podczas przywracania ustawień nie wolno wyłączać zasilania.
Zalecamy zresetowanie telewizora za pomocą opcji Zresetuj do ustawień początkowych przed sprzedaniem lub przekazaniem go stronie trzeciej.