Tilbakestille til standardinnstillinger
InnstillingerInnstillinger Ikon for Alle innstillingerIkon for Alle innstillinger Generell System Nullstill til opprinnelige innstillinger
Tilbakestill TV-en til apparatets opprinnelige innstillinger. Etter tilbakestillingen slås TV-en automatisk av og deretter på igjen.
Tilbakestill alle
Alle elementene på TV-en endres til standardinnstillingene.
Tilbakestill alle unntatt nettverksinnstillinger
Alle elementene unntatt nettverksinnstillingene endres til standardinnstillingene.
Hvis Sikkerhet er angitt til På, må du skrive inn passordet for å kunne bruke Nullstill til opprinnelige innstillinger.
Ikke slå av strømmen under initialisering.
Vi anbefaler at du tilbakestiller TV-en til Nullstill til opprinnelige innstillinger før du selger den eller overfører den til en tredjepart.