Menyimpan Semula Tetapan Lalai
PenetapanPenetapan Ikon Semua TetapanIkon Semua Tetapan Umum Sistem Set semula kepada Penetapan Awal
Kembalikan TV kepada tetapan asalnya. Selepas set semula, TV akan dimatikan dan dihidupkan secara automatik.
Set Semula Semua
Semua item pada TV diubah ke tetapan lalai mereka.
Set semula semua kecuali tetapan rangkaian
Semua item kecuali tetapan rangkaian diubah ke tetapan lalai mereka.
Jika Keselamatan ditetapkan kepada Hidupkan, anda perlu menaip kata laluan untuk Set semula kepada Penetapan Awal.
Jangan matikan kuasa semasa pengasalan.
Kami mengesyorkan agar anda menetap semula TV ke Set semula kepada Penetapan Awal sebelum anda menjual atau memindahkannya kepada pihak ketiga.