ស្ដារទៅការកំណត់លំនាំដើមឡើងវិញ
ទូទៅ
ប្រព័ន្ធ
កំណត់ឡើងវិញទៅជាការកំណតដំបូង
កំណត់ទូរទស្សន៍ដូចការកំណត់ពិដំបូងរបស់វាវិញ។
បន្ទាប់ពីកំណត់ឡើងវិញទូរទស្សន៍នឹងបិទ ហើយបើកដោយស្វ័យប្រវត្តិ។
- កំណត់ឡើងវិញទាំងអស់
- ធាតុទាំងអស់នៅលើទូរទស្សន៍ត្រូវបានប្ដូរទៅការកំណត់លំនាំដើមរបស់វា។
- កំណត់ឡើងវិញទាំងអស់ លើកលែងតែការកំណត់បណ្ដាញ។
- ធាតុទាំងអស់លើកលែងតែការកំណត់បណ្ដាញប៉ុណ្ណោះ ដែលត្រូវបានប្ដូរទៅការកំណត់លំនាំដើមរបស់វា។
ប្រសិនបើ សុវត្ថិភាព ត្រូវបានកំណត់ទៅ បើក, អ្នកគួរតែបញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់ដើម្បី កំណត់ឡើងវិញទៅជាការកំណតដំបូង។
កុំបិទពេលចាប់ផ្ដើម។
យើងខ្ញុំសូមណែនាំឲ្យអ្នកដាក់កំណត់ទូរទស្សន៍ឡើងវិញទៅជា កំណត់ឡើងវិញទៅជាការកំណតដំបូង សិន មុននឹងអ្នកលក់វា ឬផ្ទេរវាទៅឲ្យភាគីទីបី។