Az alapértelmezett beállítások visszaállítása
BeállításokBeállítások Az összes beállítás ikonjaAz összes beállítás ikonja Általános Rendszer Visszaállítás az alapbeállításra
Visszaállítja a TV-készülék alapértelmezett beállításait. A visszaállítás után a TV automatikus kikapcsol, majd visszakapcsol.
Minden visszaállítása
A TV-n található összes elem az alapértelmezett beállításokra változik.
Minden visszaállítása a hálózati beállítások kivételével
A hálózati beállítások kivételével minden elem az alapértelmezett beállításokra változik.
Amennyiben a Biztonság funkció Be beállításon van, abban az esetben a Visszaállítás az alapbeállításra funkció használatához meg kell adnia a jelszavát.
Inicializálás közben ne kapcsolja ki a készüléket.
Javasoljuk, hogy állítsa vissza a TV-t a Visszaállítás az alapbeállításra opció használatával, mielőtt eladja vagy elajándékozza azt egy harmadik félnek.