Επαναφορά των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων
Γενικά
Σύστημα
Επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις
Επαναφέρει την τηλεόραση στις αρχικές της ρυθμίσεις.
Μετά την επαναφορά, η τηλεόραση απενεργοποιείται και ενεργοποιείται αυτόματα.
- Επαναφορά όλων
- Όλα τα στοιχεία της τηλεόρασης μεταβαίνουν στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
- Επαναφορά όλων εκτός από τις ρυθμίσεις δικτύου
- Όλα τα στοιχεία της τηλεόρασης, εκτός από τις ρυθμίσεις δικτύου, μεταβαίνουν στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
Αν η επιλογή Ασφάλεια έχει ρυθμιστεί στην τιμή Ενεργοποίηση, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης για να κάνετε Επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις.
Μην απενεργοποιείτε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Συνιστάται να επαναφέρετε την τηλεόραση στην επιλογή Επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις πριν την πουλήσετε ή τη μεταβιβάσετε σε τρίτο πρόσωπο.