Oletusasetusten palauttaminen
AsetuksetAsetukset Kaikki asetukset -kuvakeKaikki asetukset -kuvake Yleiset Järjestelmä Palauta alkuasetuksiin
Palauta televisio alkuperäisiin asetuksiin. Palautuksen jälkeen TV käynnistyy automaattisesti uudelleen.
Nollaa kaikki
Kaikki television kohteet muutetaan oletusasetuksiin.
Nollaa kaikki paitsi verkkoasetukset
Kaikki kohteet verkkoasetuksia lukuun ottamatta muutetaan oletusasetuksiin.
Jos asetuksen Turvallisuus arvo on Käytössä, kirjoita salasana kohtaan Palauta alkuasetuksiin.
Älä katkaise virtaa alustuksen aikana.
Television tehdasasetukset on suositeltavaa palauttaa Palauta alkuasetuksiin-toiminnolla ennen kuin televisio myydään tai annetaan kolmannelle osapuolelle.