De standaardinstellingen herstellen
InstellingenInstellingen Pictogram Alle instellingenPictogram Alle instellingen Algemeen Systeem Terugzetten op begininstellingen
Stel de TV weer op de oorspronkelijke instellingen in. Na het resetten wordt de TV automatisch uit- en weer ingeschakeld.
Alles resetten
Alle items op de tv worden teruggezet naar de standaardinstellingen.
Alles behalve netwerkinstellingen resetten
Alle items behalve de netwerkinstellingen worden teruggezet naar de standaardinstellingen.
Als Veiligheid wordt ingesteld op Aan, dient u het wachtwoord in te typen voor Terugzetten op begininstellingen.
Schakel de stroom niet uit tijdens de initialisatie.
Het wordt aanbevolen de TV naar Terugzetten op begininstellingen te resetten voordat u deze aan een derde partij verkoopt of overdraagt.