Gendannelse af standardindstillingerne
Generelt
System
Nulstil til oprindelige indstillinger
Gendan de oprindelige indstillinger på TV’et.
Efter nulstillingen vil TV’et automatisk slukke og tænde igen.
- Nulstil alle
- Alle elementer på tv'et ændres til deres standardindstillinger.
- Nulstil alle undtagen netværksindstillinger
- Alle elementer undtagen netværksindstillingerne ændres til deres standardindstillinger.
Hvis Sikkerhed er indstillet til Til, skal du indtaste adgangskoden for at foretage Nulstil til oprindelige indstillinger.
Sluk ikke for strømmen under aktiveringen.
Vi anbefaler, at du nulstiller tv’et til Nulstil til oprindelige indstillinger, inden du sælger eller overdrager det til en tredjepart.