Obnovení výchozích nastavení
NastaveníNastavení Ikona Všechna nastaveníIkona Všechna nastavení Obecné Systém Obnovit původní nastavení
Slouží k obnovení výchozích nastavení televizoru. Po obnovení se televizor automaticky vypne a zapne.
Resetovat vše
Všechny položky na televizoru se změní na výchozí nastavení.
Resetovat vše kromě nastavení sítě
Všechny položky kromě nastavení sítě se změní na výchozí nastavení.
Pokud je možnost Bezpečnost nastavena na hodnotu Zap., je potřeba zadat heslo pro obnovení původního nastavení Obnovit původní nastavení.
Během inicializace televizor nevypínejte.
Než televizor prodáte nebo předáte třetí straně, doporučujeme jeho reset do původního nastavení volbou Obnovit původní nastavení.