Resim Modunu Sıfırlama
Resim
Gelişmiş Ayarlar
Sıfırla
Ayarları uyguladıktan sonra görüntü ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamak istiyorsanız, her görüntü modu için sıfırlamayı seçin.
Resim
Gelişmiş Ayarlar
Sıfırla