Vynulovanie režimu obrazu
NastaveniaNastavenia Ikona Všetky nastaveniaIkona Všetky nastavenia Obraz Rozšírené nastavenia Vynulovať
Ak chcete po použití nastavení resetovať nastavenia obrazu na pôvodné nastavenia, vyberte možnosť reset pre každý režim obrazu.