Tilbakestille bildemodus
Bilde
Avanserte innstillinger
Nullstill
Hvis du ønsker å tilbakestille bildeinnstillingene til fabrikkinnstillingene etter at du har angitt dem, velg tilbakestill for hver bildemodus.