Kuvatilan asettaminen uudelleen
AsetuksetAsetukset Kaikki asetukset -kuvakeKaikki asetukset -kuvake Kuva Lisäasetukset Nollaa
Jos haluat nollata kuva-asetukset tehdasasetuksiin asetusten käyttöönoton jälkeen, valitse nollaus kunkin kuvatilan osalta.