Afbeeldingsmodus resetten
InstellingenInstellingen Pictogram Alle instellingenPictogram Alle instellingen Beeld Geavanceerde instellingen Terugzetten
Als u de beeldinstellingen wilt resetten naar de fabrieksinstellingen nadat u de instellingen hebt toegepast, selecteert u voor elke beeldmodus een reset.