Nulstilling af billedtilstand
IndstillingerIndstillinger Ikonet Alle indstillingerIkonet Alle indstillinger Billede Avancerede indstillinger Nulstil
Hvis du ønsker at nulstille billedindstillingerne til fabriksindstillingerne efter at have ændret indstillinger, kan du nulstille for hver billedtilstand.