Korištenje funkcije reprodukcije uživo (reprodukcija u stvarnom vremenu)
To je funkcija koju možete koristiti za privremeno spremanje programa koji trenutno gledate na USB tvrdi disk kako biste mogli reproducirati scenu koju propustite tijekom gledanja televizije. Ova funkcija omogućava vam da nastavite gledati od mjesta na kojem ste stali u slučaju da na neko vrijeme napustite prostoriju.
  1. Umetnite USB tvrdi disk u USB priključak.
  2. Pritisnite tipku Više radnjiViše radnji na daljinskom upravljaču i odaberite značajku Live Playback.
  3. Prikazuje se zaslon za potvrdu postavki značajke Live Playback.
    Završite s postavkama i pritisnite tipku U REDU.
    Ako je povezan samo jedan USB uređaj za pohranu, zaslon s postavkama možda se neće prikazati te se Live Playback može pokrenuti.
  4. Tijekom gledanja emitiranja uživo pomoću pokazivača odaberite željenu točku na traci napretka. Za korištenje ove značajke možete pritisnuti i gumbe LijevoLijevo/DesnoDesno na daljinskom upravljaču.
    Na traci napretka odaberite točku koja prethodi trenutnoj točki.

Live PlaybackLive Playback

Funkcija Live Playback može se upotrebljavati samo za emitiranje kanala koje gledate putem priključka za ulaz antene. Tu opciju, međutim, ne možete koristiti tijekom slušanja radijskog kanala.
Odaberite uređaj koji će se koristiti za funkciju reprodukcije uživo kad je s televizorom povezano dva ili više USB tvrdih diskova.
Ne možete koristiti USB memoriju. Priključite USB tvrdi disk ukupnog kapaciteta 80 GB ili više.
Ako na USB tvrdom disku nije preostalo dovoljno prostora, funkcija reprodukcije uživo možda neće ispravno raditi. Kako biste koristili funkciju reprodukcije uživo, potreban je USB tvrdi disk kapaciteta najmanje 2.3 GB.
Uz funkciju reprodukcije uživo možete reproducirati program do dva sata unatrag, ovisno o preostalom kapacitetu USB HDD uređaja. Vrijeme se može razlikovati ovisno o regiji.
Videozapisi spremljeni u načinu reprodukcije uživo izbrisat će se ako isključite televizor prije nego što ih snimite.
Mijenjanje kanala tijekom značajke Live Playback izbrisat će podatke prethodnog kanala.
Neki modeli možda neće biti podržani.