Utilizarea Live Playback (redare în timp real)
Aceasta este o funcţie pe care o puteţi utiliza pentru a salva temporar programul urmărit momentan pe o unitate HDD USB, astfel încât să puteţi reda eventualele scene pe care le rataţi în timp ce vă uitaţi la televizor. Această funcţie vă permite să continuaţi vizionarea de oriunde aţi rămas, dacă ieşiţi pentru o perioadă de timp.
  1. Introduceţi unitatea HDD USB în portul USB.
  2. Apăsaţi butonul Mai multe acţiuniMai multe acţiuni de pe telecomandă şi selectaţi Live Playback.
  3. Apare ecranul de confirmare a configurării Live Playback.
    Finalizați setările și apăsați butonul OK.
    Dacă este conectat un singur dispozitiv de stocare USB, este posibil să nu apară ecranul cu setări şi este posibil să ruleze funcţia Live Playback.
  4. În timp ce urmăriţi transmisii live, selectaţi un punct de pe bara de progres cu ajutorul indicatorului. De asemenea, puteţi apăsa butoanele StângaStânga/DreaptaDreapta de pe telecomandă pentru a utiliza această caracteristică.
    Selectaţi un punct anterior celui curent de pe bara de progres.

Live PlaybackLive Playback

Funcția Live Playback poate fi utilizată numai pentru canalele de transmisiuni pe care le vizualizați prin intermediul terminalului de intrare al antenei. Totuşi, nu puteţi utiliza această opţiune în timp ce ascultaţi un canal radio.
Selectaţi un dispozitiv care va fi utilizat cu Live Playback atunci când la televizor sunt conectate două sau mai multe unităţi HDD USB.
Nu puteţi utiliza un stick USB. Conectați un HDD USB cu 80 GB sau mai mult de memorie totală.
Dacă nu rămâne suficient spaţiu în dispozitivul HDD USB, este posibil ca Live Playback să nu funcţioneze corespunzător. Pentru a utiliza funcţia Live Playback, aveţi nevoie de o unitate HDD USB de cel puţin 2.3 GB.
Cu funcția Live Playback, puteţi reda un program înapoi cu până la două ore, în funcție de capacitatea HDD USB rămasă. Această durată poate varia în funcţie de regiunea dvs.
Videoclipurile salvate în modul Live Playback sunt şterse dacă opriţi televizorul fără a le înregistra.
Schimbarea canalelor în timpul utilizării funcției de redare în timp real va șterge datele canalului anterior.
S-ar putea ca unele modele să nu fie acceptate.