Korzystanie z funkcji Live Playback (odtwarzanie w czasie rzeczywistym)
Jest to funkcja umożliwiająca tymczasowy zapis aktualnie oglądanego programu na dysku USB, co pozwala na odtworzenie nieobejrzanych fragmentów. Funkcja umożliwia także dalsze oglądanie od momentu, w którym odeszło się wcześniej na chwilę od telewizora.
  1. Podłącz dysk USB do portu USB.
  2. Naciśnij przycisk Więcej działańWięcej działań na pilocie i wybierz opcję Live Playback.
  3. Wyświetlony zostanie ekran potwierdzenia ustawień funkcji Live Playback.
    Skonfiguruj ustawienia i naciśnij przycisk OK.
    Jeżeli podłączone zostanie tylko jedno urządzenie magazynujące USB, ekran ustawień może nie zostać wyświetlony i może nastąpić uruchomienie funkcji Live Playback.
  4. Podczas oglądania programu można wybrać punkt na pasku postępu za pomocą wskaźnika. Aby użyć tej funkcji, możesz też nacisnąć przyciski W lewoW lewo/W prawoW prawo na pilocie zdalnego sterowania.
    Można wybrać punkt wcześniejszy niż obecny na pasku postępu.

Live PlaybackLive Playback

Funkcja Live Playback może być używana tylko w przypadku kanałów oglądanych za pośrednictwem sygnału antenowego. Nie można jednak z niej korzystać podczas słuchania stacji radiowej.
Wybierz urządzenie, które będzie używane w ramach funkcji Live Playback, w przypadku gdy do telewizora podłączone są co najmniej dwa dyski USB.
Nie można korzystać z nośnika pamięci USB. Podłącz dysk twardy USB o pojemności co najmniej 80 GB.
W przypadku braku wystarczającej ilości miejsca na dysku USB funkcja Live Playback może nie działać prawidłowo. Do korzystania z funkcji odtwarzania na żywo potrzebny jest dysk USB o pojemności co najmniej 2.3 GB.
Funkcja Live Playback umożliwia odtwarzanie programu przez maksymalnie 2 godziny w zależności od pojemności pozostałego dysku twardego USB. Czas ten może różnić się w zależności od regionu.
Pliki wideo zapisane w trybie Live Playback są kasowane w przypadku wyłączenia telewizora bez ich nagrania.
Zmiana kanałów podczas korzystania z funkcji Live Playback powoduje skasowanie danych poprzedniego kanału.
Niektóre modele mogą być nieobsługiwane.